Intersport de Leeuw

Intersport de Leeuw kun je vinden aan de Dracht 56 - 58 in Heerenveen.

Meer informatie over Intersport de Leeuw in Heerenveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heerenveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport de Leeuw wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport de Leeuw in Heerenveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport de Leeuw vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport de Leeuw in Heerenveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport de Leeuw ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Dracht 56 - 58 in Heerenveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 513 622 418, of door te mailen via de website: http://www.sportenski.nl/

Hoe kom je bij Intersport de Leeuw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport de Leeuw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport de Leeuw

Bezoekers bekeken ook