Sportslabel BV

Sportslabel BV kun je vinden aan de Hendrik Ter Kuilestraat 163 in Enschede.

Meer informatie over Sportslabel BV in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportslabel BV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportslabel BV in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportslabel BV vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportslabel BV in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportslabel BV ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hendrik Ter Kuilestraat 163 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 53 432 0498, of door te mailen via de website: http://www.hockeygear.eu/

Hoe kom je bij Sportslabel BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportslabel BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportslabel BV

Bezoekers bekeken ook