Chaudhry Super Sports International

Chaudhry Super Sports International kun je vinden aan de Laan van Meerdervoort 182 in Den Haag.

Meer informatie over Chaudhry Super Sports International in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Chaudhry Super Sports International wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Chaudhry Super Sports International in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Chaudhry Super Sports International vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Chaudhry Super Sports International in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Chaudhry Super Sports International ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Laan van Meerdervoort 182 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 310 7718, of door te mailen via de website: https://www.chsports.nl/

Hoe kom je bij Chaudhry Super Sports International? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chaudhry Super Sports International het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Chaudhry Super Sports International

Bezoekers bekeken ook