Van Eerd Golf B.V.

Van Eerd Golf B.V. kun je vinden aan de Rijksweg 15 in Veghel.

Meer informatie over Van Eerd Golf B.V. in Veghel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veghel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Van Eerd Golf B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Van Eerd Golf B.V. in Veghel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Van Eerd Golf B.V. vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Van Eerd Golf B.V. in Veghel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Van Eerd Golf B.V. ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Rijksweg 15 in Veghel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 380 200, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Van Eerd Golf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Eerd Golf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Van Eerd Golf B.V.

Bezoekers bekeken ook