Intersport Twinsport Hengelo Megastore

Intersport Twinsport Hengelo Megastore kun je vinden aan de Het Plein 90 in Hengelo.

Meer informatie over Intersport Twinsport Hengelo Megastore in Hengelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hengelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Twinsport Hengelo Megastore wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Twinsport Hengelo Megastore in Hengelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Twinsport Hengelo Megastore vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Twinsport Hengelo Megastore in Hengelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Twinsport Hengelo Megastore ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Het Plein 90 in Hengelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 74 267 0913, of door te mailen via de website: https://www.intersporttwinsport.nl/winkels/hengelo-megastore

Hoe kom je bij Intersport Twinsport Hengelo Megastore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Twinsport Hengelo Megastore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Twinsport Hengelo Megastore

Bezoekers bekeken ook