L.J. Sport

L.J. Sport kun je vinden aan de Hoofdstraat 191 in Sassenheim.

Meer informatie over L.J. Sport in Sassenheim

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sassenheim of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is L.J. Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, L.J. Sport in Sassenheim is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is L.J. Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is L.J. Sport in Sassenheim meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over L.J. Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hoofdstraat 191 in Sassenheim. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 240 777, of door te mailen via de website: https://www.ljsport.nl/

Hoe kom je bij L.J. Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L.J. Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. L.J. Sport

Bezoekers bekeken ook