Mosquito Hockey

Mosquito Hockey kun je vinden aan de 12/04, Reeweg in Nederhorst Den Berg.

Meer informatie over Mosquito Hockey in Nederhorst Den Berg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nederhorst Den Berg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mosquito Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mosquito Hockey in Nederhorst Den Berg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mosquito Hockey vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mosquito Hockey in Nederhorst Den Berg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mosquito Hockey ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op 12/04, Reeweg in Nederhorst Den Berg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 18202502, of door te mailen via de website: https://www.mosquitohockey.com/

Hoe kom je bij Mosquito Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mosquito Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mosquito Hockey

Bezoekers bekeken ook