Van Tilburg Sport

Van Tilburg Sport kun je vinden aan de Weijen 5 in Nistelrode.

Meer informatie over Van Tilburg Sport in Nistelrode

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nistelrode of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Van Tilburg Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Van Tilburg Sport in Nistelrode is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Van Tilburg Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Van Tilburg Sport in Nistelrode meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Van Tilburg Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Weijen 5 in Nistelrode. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 412 724 940, of door te mailen via de website: http://www.vantilburgonline.nl/

Hoe kom je bij Van Tilburg Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Tilburg Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Van Tilburg Sport

Bezoekers bekeken ook