Jumbo Golf & Hockey Eindhoven

Jumbo Golf & Hockey Eindhoven kun je vinden aan de Hurksestraat 48 in Eindhoven.

Meer informatie over Jumbo Golf & Hockey Eindhoven in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Golf & Hockey Eindhoven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Golf & Hockey Eindhoven in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Golf & Hockey Eindhoven vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Golf & Hockey Eindhoven in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Golf & Hockey Eindhoven ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hurksestraat 48 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 218 6040, of door te mailen via de website: https://www.jumbosports.com/

Hoe kom je bij Jumbo Golf & Hockey Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Golf & Hockey Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Jumbo Golf & Hockey Eindhoven

Bezoekers bekeken ook