Special Sports - Hockeyworld

Special Sports - Hockeyworld kun je vinden aan de Amsterdamseweg 501 in Amstelveen.

Meer informatie over Special Sports - Hockeyworld in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Special Sports - Hockeyworld wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Special Sports - Hockeyworld in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Special Sports - Hockeyworld vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Special Sports - Hockeyworld in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Special Sports - Hockeyworld ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Amsterdamseweg 501 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 647 7205, of door te mailen via de website: https://www.specialsports.info/

Hoe kom je bij Special Sports - Hockeyworld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Special Sports - Hockeyworld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Special Sports – Hockeyworld

Bezoekers bekeken ook