Intersport Makado

Intersport Makado kun je vinden aan de Wethouder Sangersstraat 331 in Beek.

Meer informatie over Intersport Makado in Beek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Beek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Makado wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Makado in Beek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Makado vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Makado in Beek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Makado ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Wethouder Sangersstraat 331 in Beek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 46 303 0564, of door te mailen via de website: https://www.intersport.nl/storedetail?storeID=2733

Hoe kom je bij Intersport Makado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Makado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Makado

Bezoekers bekeken ook