The Hockey Centre

The Hockey Centre kun je vinden aan de Palmpolstraat 7 in Almere.

Meer informatie over The Hockey Centre in Almere

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Almere of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is The Hockey Centre wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, The Hockey Centre in Almere is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is The Hockey Centre vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is The Hockey Centre in Almere meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over The Hockey Centre ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Palmpolstraat 7 in Almere. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 040 4869, of door te mailen via de website: http://www.hockeycentre.nl/

Hoe kom je bij The Hockey Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hockey Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. The Hockey Centre

Bezoekers bekeken ook