Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade

Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade kun je vinden aan de Wiebachstraat 77A in Kerkrade.

Meer informatie over Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade in Kerkrade

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kerkrade of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade in Kerkrade is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade in Kerkrade meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Wiebachstraat 77A in Kerkrade. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 45 207 0000, of door te mailen via de website: http://www.jumbosports.com/

Hoe kom je bij Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Jumbo Golf Hockey Wintersport Kerkrade

Bezoekers bekeken ook