DAKA Amersfoort

DAKA Amersfoort kun je vinden aan de Langestraat 111 in Amersfoort.

Meer informatie over DAKA Amersfoort in Amersfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amersfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Amersfoort wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Amersfoort in Amersfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Amersfoort vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Amersfoort in Amersfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Amersfoort ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Langestraat 111 in Amersfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 461 8996, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/amersfoort-langestraat

Hoe kom je bij DAKA Amersfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Amersfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Amersfoort

Bezoekers bekeken ook