Side Out indoorsports

Side Out indoorsports kun je vinden aan de Thomas a Kempisstraat 85 in Zwolle.

Meer informatie over Side Out indoorsports in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Side Out indoorsports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Side Out indoorsports in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Side Out indoorsports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Side Out indoorsports in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Side Out indoorsports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Thomas a Kempisstraat 85 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 785 1383, of door te mailen via de website: http://www.sideoutindoorsports.nl/

Hoe kom je bij Side Out indoorsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Side Out indoorsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Side Out indoorsports

Bezoekers bekeken ook