Hockey Outfitters B.V.

Hockey Outfitters B.V. kun je vinden aan de Rietvelddreef 24 in Barendrecht.

Meer informatie over Hockey Outfitters B.V. in Barendrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Barendrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Outfitters B.V. wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Outfitters B.V. in Barendrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Outfitters B.V. vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Outfitters B.V. in Barendrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Outfitters B.V. ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Rietvelddreef 24 in Barendrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 10083670, of door te mailen via de website: https://fieldandhockey.com/

Hoe kom je bij Hockey Outfitters B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Outfitters B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Outfitters B.V.

Bezoekers bekeken ook