Rovi Sport

Rovi Sport kun je vinden aan de Bunderstraat 27 in Meerssen.

Meer informatie over Rovi Sport in Meerssen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Meerssen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rovi Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rovi Sport in Meerssen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rovi Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rovi Sport in Meerssen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rovi Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Bunderstraat 27 in Meerssen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 43 364 7923, of door te mailen via de website: http://www.rovisport.nl/

Hoe kom je bij Rovi Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rovi Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Rovi Sport

Bezoekers bekeken ook