Daka Apeldoorn

Daka Apeldoorn kun je vinden aan de De Voorwaarts 35 in Apeldoorn.

Meer informatie over Daka Apeldoorn in Apeldoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Apeldoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Daka Apeldoorn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Daka Apeldoorn in Apeldoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Daka Apeldoorn vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Daka Apeldoorn in Apeldoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Daka Apeldoorn ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op De Voorwaarts 35 in Apeldoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 55 204 1000, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/apeldoorn-de-voorwaarts

Hoe kom je bij Daka Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daka Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Daka Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook