Hockeyzaak

Hockeyzaak kun je vinden aan de Jac. P. Thijsseweg 1d in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Hockeyzaak in Alphen aan den Rijn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alphen aan den Rijn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyzaak wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyzaak in Alphen aan den Rijn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyzaak vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyzaak in Alphen aan den Rijn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyzaak ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Jac. P. Thijsseweg 1d in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 172 242 322, of door te mailen via de website: http://hockeyzaak.nl/

Hoe kom je bij Hockeyzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyzaak

Bezoekers bekeken ook