SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer

SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer kun je vinden aan de Dijkstraat 7-11 in Bolsward.

Meer informatie over SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer in Bolsward

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bolsward of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer in Bolsward is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer in Bolsward meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Dijkstraat 7-11 in Bolsward. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 515 572 397, of door te mailen via de website: https://apvdfeer.nl/

Hoe kom je bij SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SPORT 2000 – Sporthuis A.P. van der Feer

Bezoekers bekeken ook