Wout Bergers Sport Leiden

Wout Bergers Sport Leiden kun je vinden aan de Haarlemmerstraat 212-214 in Leiden.

Meer informatie over Wout Bergers Sport Leiden in Leiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Wout Bergers Sport Leiden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Wout Bergers Sport Leiden in Leiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Wout Bergers Sport Leiden vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Wout Bergers Sport Leiden in Leiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Wout Bergers Sport Leiden ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Haarlemmerstraat 212-214 in Leiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 512 4681, of door te mailen via de website: https://www.wbsport.nl/

Hoe kom je bij Wout Bergers Sport Leiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wout Bergers Sport Leiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Wout Bergers Sport Leiden

Bezoekers bekeken ook