Leba Bakker Sport BV

Leba Bakker Sport BV kun je vinden aan de Wilhelminakanaal Noord 5A in Oosterhout.

Meer informatie over Leba Bakker Sport BV in Oosterhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oosterhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leba Bakker Sport BV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leba Bakker Sport BV in Oosterhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leba Bakker Sport BV vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leba Bakker Sport BV in Oosterhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leba Bakker Sport BV ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Wilhelminakanaal Noord 5A in Oosterhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 162 428 563, of door te mailen via de website: https://lebasport.nl/

Hoe kom je bij Leba Bakker Sport BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leba Bakker Sport BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leba Bakker Sport BV

Bezoekers bekeken ook