Bruba Sport St.Willebrord

Bruba Sport St.Willebrord kun je vinden aan de Dorpsstraat 84 in Sint Willebrord.

Meer informatie over Bruba Sport St.Willebrord in Sint Willebrord

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sint Willebrord of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bruba Sport St.Willebrord wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bruba Sport St.Willebrord in Sint Willebrord is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bruba Sport St.Willebrord vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bruba Sport St.Willebrord in Sint Willebrord meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bruba Sport St.Willebrord ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Dorpsstraat 84 in Sint Willebrord. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 165 386 327, of door te mailen via de website: http://www.bruba.nl/

Hoe kom je bij Bruba Sport St.Willebrord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruba Sport St.Willebrord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bruba Sport St.Willebrord

Bezoekers bekeken ook