Sportted

Sportted kun je vinden aan de Torenstraat 2 in Ede.

Meer informatie over Sportted in Ede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Ede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportted wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportted in Ede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportted vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportted in Ede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportted ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Torenstraat 2 in Ede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 318 618 333, of door te mailen via de website: https://www.sportted.nl/

Hoe kom je bij Sportted? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportted het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportted

Bezoekers bekeken ook