Rono Sport

Rono Sport kun je vinden aan de Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven.

Meer informatie over Rono Sport in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rono Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rono Sport in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rono Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rono Sport in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rono Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Antoon Coolenlaan 3 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 255 0072, of door te mailen via de website: https://www.rono.nl/

Hoe kom je bij Rono Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rono Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rono Sport

Bezoekers bekeken ook