Bitjehappen

Bitjehappen kun je vinden aan de Herculesplein 25 in Utrecht.

Meer informatie over Bitjehappen in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bitjehappen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bitjehappen in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bitjehappen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bitjehappen in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bitjehappen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Herculesplein 25 in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.bitjehappen.nl/

Hoe kom je bij Bitjehappen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bitjehappen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bitjehappen

Bezoekers bekeken ook