DAKA Alkmaar

DAKA Alkmaar kun je vinden aan de Noorderkade 170-190 in Alkmaar.

Meer informatie over DAKA Alkmaar in Alkmaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alkmaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Alkmaar wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Alkmaar in Alkmaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Alkmaar vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Alkmaar in Alkmaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Alkmaar ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Noorderkade 170-190 in Alkmaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 72 511 0762, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/alkmaar-noorderkade

Hoe kom je bij DAKA Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Alkmaar

Bezoekers bekeken ook