Score 4 You

Score 4 You kun je vinden aan de Maasstraat 40 in Weert.

Meer informatie over Score 4 You in Weert

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Weert of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Score 4 You wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Score 4 You in Weert is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Score 4 You vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Score 4 You in Weert meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Score 4 You ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Maasstraat 40 in Weert. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 495 450 354, of door te mailen via de website: http://www.score4you.nl/

Hoe kom je bij Score 4 You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Score 4 You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Score 4 You

Bezoekers bekeken ook