Wilkin Sports

Wilkin Sports kun je vinden aan de Professor Goossenslaan 28 in Tilburg.

Meer informatie over Wilkin Sports in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Wilkin Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Wilkin Sports in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Wilkin Sports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Wilkin Sports in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Wilkin Sports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Professor Goossenslaan 28 in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 540 0274, of door te mailen via de website: http://www.wilkinsports.nl/

Hoe kom je bij Wilkin Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilkin Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Wilkin Sports

Bezoekers bekeken ook