DAKA Beuningen

DAKA Beuningen kun je vinden aan de Hadrianussingel 18 in Beuningen.

Meer informatie over DAKA Beuningen in Beuningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Beuningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Beuningen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Beuningen in Beuningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Beuningen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Beuningen in Beuningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Beuningen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hadrianussingel 18 in Beuningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 303 0360, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/beuningen-hadrianussingel

Hoe kom je bij DAKA Beuningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Beuningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Beuningen

Bezoekers bekeken ook