Decathlon

Decathlon kun je vinden aan de Van Loenshof 60 in Enschede.

Meer informatie over Decathlon in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Decathlon wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Decathlon in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Decathlon vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Decathlon in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Decathlon ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Van Loenshof 60 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 000 3637, of door te mailen via de website: https://www.decathlon.nl/landing/decathlon-enschede/_/R-a-sportwinkel-enschede?utm_source=gmb&utm_medium=local&utm_campaign=enschede

Hoe kom je bij Decathlon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decathlon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Decathlon

Bezoekers bekeken ook