DAKA Zwolle

DAKA Zwolle kun je vinden aan de Stadionplein 15 in Zwolle.

Meer informatie over DAKA Zwolle in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Zwolle wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Zwolle in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Zwolle vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Zwolle in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Zwolle ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Stadionplein 15 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 425 0070, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/zwolle-stadionplein

Hoe kom je bij DAKA Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Zwolle

Bezoekers bekeken ook