Csign Sports

Csign Sports kun je vinden aan de Bonksel 1 in Asten.

Meer informatie over Csign Sports in Asten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Asten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Csign Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Csign Sports in Asten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Csign Sports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Csign Sports in Asten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Csign Sports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Bonksel 1 in Asten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 493 696 723, of door te mailen via de website: https://www.csignsports.com/

Hoe kom je bij Csign Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Csign Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Csign Sports

Bezoekers bekeken ook