Bouchier Sport Center

Bouchier Sport Center kun je vinden aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 7C in Hoorn.

Meer informatie over Bouchier Sport Center in Hoorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Bouchier Sport Center wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Bouchier Sport Center in Hoorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Bouchier Sport Center vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Bouchier Sport Center in Hoorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Bouchier Sport Center ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Doctor C.J.K. van Aalstweg 7C in Hoorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 229 215 661, of door te mailen via de website: http://www.bouchiersc.nl/

Hoe kom je bij Bouchier Sport Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouchier Sport Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Bouchier Sport Center

Bezoekers bekeken ook