Huijg Sport

Huijg Sport kun je vinden aan de Generaal Cronjéstraat 129 in Haarlem.

Meer informatie over Huijg Sport in Haarlem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haarlem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Huijg Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Huijg Sport in Haarlem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Huijg Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Huijg Sport in Haarlem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Huijg Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Generaal Cronjéstraat 129 in Haarlem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 527 6628, of door te mailen via de website: http://www.huijgsport.nl/

Hoe kom je bij Huijg Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huijg Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Huijg Sport

Bezoekers bekeken ook