De Ridder Hockey

De Ridder Hockey kun je vinden aan de Rijnzichtlaan 18 in Bunnik.

Meer informatie over De Ridder Hockey in Bunnik

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bunnik of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Ridder Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Evenementenbureau is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Ridder Hockey in Bunnik is er voor alle niveaus. Het is een ideale Evenementenbureau om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Ridder Hockey vooral een Evenementenbureau waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Ridder Hockey in Bunnik meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Ridder Hockey ? Je kunt de Evenementenbureau bezoeken op Rijnzichtlaan 18 in Bunnik. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 37603708, of door te mailen via de website: https://www.deridderhockey.nl/

Hoe kom je bij De Ridder Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Ridder Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Ridder Hockey

Bezoekers bekeken ook