Team Streethockey

Team Streethockey kun je vinden aan de Mozartstraat 88 in Elst.

Meer informatie over Team Streethockey in Elst

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Elst of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Team Streethockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Evenementenbureau is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Team Streethockey in Elst is er voor alle niveaus. Het is een ideale Evenementenbureau om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Team Streethockey vooral een Evenementenbureau waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Team Streethockey in Elst meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Team Streethockey ? Je kunt de Evenementenbureau bezoeken op Mozartstraat 88 in Elst. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 23974216, of door te mailen via de website: https://teamstreethockey.com/

Hoe kom je bij Team Streethockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Streethockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Team Streethockey

Bezoekers bekeken ook