Hockey events.nl

Hockey events.nl kun je vinden aan de Wenckebachplantsoen 383 in Nieuwegein.

Meer informatie over Hockey events.nl in Nieuwegein

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuwegein of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey events.nl wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Evenementenbureau is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey events.nl in Nieuwegein is er voor alle niveaus. Het is een ideale Evenementenbureau om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey events.nl vooral een Evenementenbureau waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey events.nl in Nieuwegein meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey events.nl ? Je kunt de Evenementenbureau bezoeken op Wenckebachplantsoen 383 in Nieuwegein. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 42518411, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey events.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey events.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey events.nl

Bezoekers bekeken ook