Sportivity Service

Sportivity Service kun je vinden aan de Heerseweg 49 in Veldhoven.

Meer informatie over Sportivity Service in Veldhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Veldhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportivity Service wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Evenementenbureau is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportivity Service in Veldhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Evenementenbureau om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportivity Service vooral een Evenementenbureau waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportivity Service in Veldhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportivity Service ? Je kunt de Evenementenbureau bezoeken op Heerseweg 49 in Veldhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 230 6900, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportivity Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportivity Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportivity Service

Bezoekers bekeken ook