Happy Hockey

Happy Hockey kun je vinden aan de Geldeloozepad 5D in Goes.

Meer informatie over Happy Hockey in Goes

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Goes of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Happy Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Evenementenbureau is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Happy Hockey in Goes is er voor alle niveaus. Het is een ideale Evenementenbureau om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Happy Hockey vooral een Evenementenbureau waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Happy Hockey in Goes meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Happy Hockey ? Je kunt de Evenementenbureau bezoeken op Geldeloozepad 5D in Goes. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 40947789, of door te mailen via de website: https://happyhockey.nl/

Hoe kom je bij Happy Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Happy Hockey

Bezoekers bekeken ook