Decathlon Eindhoven

Decathlon Eindhoven kun je vinden aan de Piazza 52 in Eindhoven.

Meer informatie over Decathlon Eindhoven in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Decathlon Eindhoven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Decathlon Eindhoven in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Decathlon Eindhoven vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Decathlon Eindhoven in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Decathlon Eindhoven ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Piazza 52 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 000 3637, of door te mailen via de website: https://www.decathlon.nl/landing/decathlon-eindhoven/_/R-a-sportwinkel-eindhoven?utm_source=gmb&utm_medium=local&utm_campaign=eindhoven&utm_content=website

Hoe kom je bij Decathlon Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decathlon Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Decathlon Eindhoven

Bezoekers bekeken ook