Rijnders Sport

Rijnders Sport kun je vinden aan de Jan van Schaffelaarstraat 56 in Barneveld.

Meer informatie over Rijnders Sport in Barneveld

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Barneveld of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rijnders Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rijnders Sport in Barneveld is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rijnders Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rijnders Sport in Barneveld meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rijnders Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Jan van Schaffelaarstraat 56 in Barneveld. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 342 492 035, of door te mailen via de website: https://rijnderssport.nl/

Hoe kom je bij Rijnders Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijnders Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rijnders Sport

Bezoekers bekeken ook