Mijnten Schaats- en Skeelersport

Mijnten Schaats- en Skeelersport kun je vinden aan de Hessenweg 170 in Achterveld.

Meer informatie over Mijnten Schaats- en Skeelersport in Achterveld

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Achterveld of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mijnten Schaats- en Skeelersport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mijnten Schaats- en Skeelersport in Achterveld is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mijnten Schaats- en Skeelersport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mijnten Schaats- en Skeelersport in Achterveld meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mijnten Schaats- en Skeelersport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Hessenweg 170 in Achterveld. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 342 434 739, of door te mailen via de website: http://www.mijnten.nl/

Hoe kom je bij Mijnten Schaats- en Skeelersport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijnten Schaats- en Skeelersport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mijnten Schaats- en Skeelersport

Bezoekers bekeken ook