HT Sports Rosmalen

HT Sports Rosmalen kun je vinden aan de Dorpsstraat 21 info@htsportsrosmalen in Rosmalen.

Meer informatie over HT Sports Rosmalen in Rosmalen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rosmalen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HT Sports Rosmalen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HT Sports Rosmalen in Rosmalen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HT Sports Rosmalen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HT Sports Rosmalen in Rosmalen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HT Sports Rosmalen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Dorpsstraat 21 info@htsportsrosmalen in Rosmalen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 522 9993, of door te mailen via de website: http://ht-running.nl/

Hoe kom je bij HT Sports Rosmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HT Sports Rosmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HT Sports Rosmalen

Bezoekers bekeken ook