1. fitnessen
  2. Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's.

Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's.

Maximaal belastbaar gewicht

100 kg

Weerstandsysteem

Geen weerstand

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

3

Omschrijving van de Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's.

De Gymstick Roeitrainer met online trainingsvideo's is een uitstekend hulpmiddel voor een allround work-out. Met deze roeitrainer kun je de spieren in je armen, dijen, billen en buik versterken. Ook werk je met de roeitrainer je rugspieren. Trainen met de roeitrainer gebeurt onder begeleiding van een QR code die je naar een personal trainer stuurt met een complete work-out. Met een oefeningenkaart erbij kun je ook zonder smartphone trainen. Deze roeitrainer is gemakkelijk mee te nemen, waardoor je op elke plek kunt trainen waar en wanneer je maar wilt. De Gymstick Roeitrainer is perfect voor iedereen die regelmatig wil trainen. Je krijgt een persoonlijke work-out voorgeschoteld waarmee je alle spiergroepen in je lichaam kunt versterken. Ook kun je zelf een trainingsprogramma samenstellen en je focus leggen op de spiergroepen waar je het meest aandacht aan wilt besteden. Je krijgt niet alleen een goede work-out, maar je verbruikt ook veel calorieën bij het trainen. Kies voor de Gymstick roeitrainer en je hebt een allround work-out in huis voor een zachte prijs.

Veelgestelde vragen over de Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's.

De Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 100 kg.

De Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's. heeft een Unknown.

De Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Gymstick Roeitrainer Met online trainingsvideo's. heeft 3 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten