1. fitnessen
  2. Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg.

Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg.

Maximaal belastbaar gewicht

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Aantal trainingsniveaus

8

Omschrijving van de Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg.

Met de Tauon crosstrainer van Klarfit heb je alles wat je nodig hebt om thuis een individuele fitness training te doen. Je krijgt een gewrichtsbeschermende work-out voor het hele lichaam, waarbij je het weer buiten de deur kunt laten. Met de ingebouwde trainingscomputer heb je de mogelijkheid om doel- en prestatiegericht te trainen. Op het LC display kun je je snelheid, calorieverbruik, afstand, pols en de in totaal afgelegde kilometers bekijken. Zo heb je op elk moment je vooruitgang in zicht en kun je je optimaal concentreren op je training. Het 4 kg zware vliegwiel met een massa van 12 kg is voorzien van MagResist, waarmee je het in 8 standen kunt instellen. Met het SilenBelt System train je bijna geruisloos. De SmartCardio Studio biedt de mogelijkheid om je favoriete series te bekijken of jezelf extra te motiveren met de juiste playlist. De grote, antislip betredingsvlakken van de pedalen zorgen voor een vaste, stabiele positie. Hierdoor heb je een veilig gevoel tijdens je training. Met een gewicht van slechts 26 kg en de 2 wieltjes is het apparaat ook eenvoudig te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg.

De Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg. heeft een maximaal belastbaar gewicht van .

De Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg. heeft een Unknown.

De Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg. heeft een hartslagfunctie: . Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Klarfit Tauon crosstrainer LCD trainingscomputer hartslagmeter tablethouder vliegwielmassa van 12 kg. heeft 8 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten