1. fitnessen
  2. Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer.

Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

21

Omschrijving van de Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer.

De Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer is een trainingsapparaat dat op de beste manier aansluit bij de behoeften van de gebruiker. Met een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg heeft het een robuust frame om een stevige en stabiele trainingservaring te garanderen. De kleine stapafstand van 20 cm en een staplengte van 30 cm zorgen voor een natuurlijke beweging. Het slijtagevrije magneetremsysteem en de fluisterstille platte riemaandrijving, kogelgelagerde pedalen en een vliegwiel van 8 kg zorgen voor een soepele en rustige loop. De computergestuurde magneetrem biedt 24 niveaus stapsnelheid om de intensiteit van de training te variëren. Er zijn 21 verschillende trainingsprogramma's beschikbaar om de training op basis van hartslag en wattagespecificaties of voor gevarieerde intervaltraining te controleren. De goed afleesbare computer met verlichte LCD-display en tablethouder bieden een uitgebreide informatie over de training. Bovendien zorgen de antislip treden ervoor dat er een optimale grip en een hoog veiligheidsniveau is. De transportrollen aan de voorzijde maken het gemakkelijk om de crosstrainer naar een andere locatie te verplaatsen. Met de Christ.

Veelgestelde vragen over de Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer.

De Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer. heeft een Unknown.

De Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Christopeit AX 7000 crosstrainer ergometer. heeft 21 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten