Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD.

Maximaal belastbaar gewicht

125 kg

Weerstandsysteem

Luchtweerstand

Hartslagfunctie

Nee

Aantal trainingsniveaus

3

Omschrijving van de Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD.

Met de Kendox RowShaper is het nu mogelijk om thuis, veilig en comfortabel te roeien, terwijl je gebruik maakt van professionele trainingsapparatuur. Het apparaat is voorzien van een duurzaam en robuust ontwerp, gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Het apparaat heeft een LCD scherm waarop je alle relevante informatie van je training kan aflezen en je prestaties kan verbeteren. De Kendox RowShaper is het ultieme fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining. Met dit apparaat kun je diverse oefeningen uitvoeren om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te verbeteren. Ook is het mogelijk om het roeiapparaat te gebruiken voor intervaltraining waarmee je je metabolisme versnelt. Ook het versterken van je rug- en buikspieren is met de Kendox RowShaper een fluitje van een cent. Met de Kendox RowShaper kun je je lichaam krijgen waar je altijd al van droomde. Dankzij de professionele trainingsapparatuur kun je veilig en comfortabel thuis roeien, waardoor je je fitnessdoelen kunt bereiken en je fysieke conditie kunt verbeteren. Geniet van de voordelen van roeien met de Kendox RowShaper.

Veelgestelde vragen over de Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD.

De Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 125 kg.

De Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD. heeft een Unknown.

De Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD. heeft een hartslagfunctie: Nee. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Kendox RowShaper Roei-apparaat voor thuis Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining Fitness Roeiapparaat met LCD. heeft 3 trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten