1. fitnessen
  2. Schwinn Indoorfiets met Zwift.

Schwinn Indoorfiets met Zwift.

5/5

Wil je thuis aan je gezondheid en lichaam werken door te gaan sporten? Probeer dan eens deze Schwinn Indoorfiets met Zwift.. Misschien geeft dit fitnessapparaat jou precies waar je naar op zoek bent. Lees snel verder voor alle specificaties. 

Specificaties Schwinn Indoorfiets met Zwift.

Maximaal belastbaar gewicht

150 kg

Weerstandsysteem

Magnetische weerstand

Hartslagfunctie

Ja

Aantal trainingsniveaus

Omschrijving van de Schwinn Indoorfiets met Zwift.

De Schwinn 800IC Indoor Cycle is de perfecte spinbike voor in huis. De stevige stalen frameconstructie geeft je een stevige en betrouwbare trainingservaring. Het grootste voordeel is dat je deze spinbike kunt verbinden met de Zwift app. Hiermee kun je genieten van een interactieve trainingservaring met virtuele routes en uitdagingen. De Schwinn 800IC is voorzien van een vliegwiel van 13 kg dat een soepele en geruisloze rit biedt. Er is een verstelbare weerstand en de ergonomische vormgeving van de zitting en de handgreep zorgen voor een comfortabele trainingservaring. Het LCD-display met achtergrondverlichting geeft je realtime gegevens over je prestaties. De Schwinn 800IC Indoor Cycle is de perfecte keuze als je een geavanceerde en comfortabele spinbike zoekt. De combinatie van een stevig frame, een geruisloos vliegwiel en het gemak waarmee je verbinding maakt met de Zwift app, maken deze spinbike een must-have voor elke fitnessliefhebber. De Schwinn 800IC Indoorcycle is de perfecte spinbike voor je thuistraining. Met een stevig stalen frame, een geruisloos vliegwiel, verstelbare weerstand en een LCD-display met achtergrondverlichting, heeft.

Veelgestelde vragen over de Schwinn Indoorfiets met Zwift.

De Schwinn Indoorfiets met Zwift. heeft een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.

De Schwinn Indoorfiets met Zwift. heeft een Unknown.

De Schwinn Indoorfiets met Zwift. heeft een hartslagfunctie: Ja. Als je dit belangrijk vindt let er dan goed op of je wel of niet je hartslag kan meten.

De Schwinn Indoorfiets met Zwift. heeft trainingsniveaus. 

Bekijk nog meer fitnessapparaten