HC Eindhoven

HC Eindhoven kun je vinden aan de Marathonloop 5, 7 in Eindhoven.

Meer informatie over HC Eindhoven in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Eindhoven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Eindhoven in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Eindhoven vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Eindhoven in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Eindhoven ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Marathonloop 5, 7 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 248 2367, of door te mailen via de website: http://www.hceindhoven.nl/

Hoe kom je bij HC Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Eindhoven

Bezoekers bekeken ook